Diensten

1:Product sourcing voor winkelketens.

We geloven niet in het simpelweg aanbieden van een product aan onze partner winkeketens, we geloven in het inschatten van de echte behoefte. Vragen als: welk product zou precies werken voor de doelgroep van onze klant in plaats van te proberen het product tegen alle verwachtingen in te verkopen. Wij geloven in langdurige relaties.

2:Uw marketingpartner/distributeur

Heeft u of uw bedrijf een product of uitvinding gedaan voor de installatie- en bouwbranche, dan heeft u vast iemand nodig die u helpt dit te verkopen aan de detailhandel. Wij helpen je! Met meer dan honderden hardware-gerelateerde winkels zullen we dit distribueren naar de klant die past bij uw doelgroep. Door onze manier van aanpak zullen bestellingen niet eenmalig zijn. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u het hele jaar door een herhalend patroon aan bestellingen krijgt en u hier ook op kan anticiperen. Noxxes helpt je om je product en/of merk op de juiste manier naar buiten te brengen!

Productiepartner

Een op maat gemaakte oplossing/product produceren of aanpassen?
Bel ons gerust (!). Met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van
3D-printen, 3D-ontwerpen, gieten en produceren, zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen bij het hele idee proces tot uiteindelijk een goed verpakt Retail product in de winkelschappen.

Geen verzendkosten

Gratis verzending op alle bestellingen van €50 en meer.

Klantenservice

Ons ondersteuningsteam is 24/7

Tevreden klanten

Klanttevredenheid is altijd ons eind doel

Veilige Betaling

via IDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal of creditcard en meer.