Diensten

1:Beoordeling van de behoeften van een winkelketen.

We geloven niet in het simpelweg aanbieden van een product aan onze klanten, we geloven in het inschatten van de echte behoefte. Vragen als: welk product zou precies werken voor de doelgroep van onze klant in plaats van te proberen het product tegen alle verwachtingen in te verkopen. Wij geloven in langdurige relaties.

2:Uw marketingpartner/distributeur

Heeft u of uw bedrijf een product of uitvinding gedaan voor de installatie- en bouwbranche, dan heeft u vast iemand nodig die u helpt dit te verkopen aan de detailhandel. Wij helpen je! Met meer dan honderden hardware-gerelateerde winkels zullen we dit distribueren naar de klant die past bij uw doelgroep. Door de zojuist genoemde manier van werken te waarborgen, zullen bestellingen niet eenmalig zijn. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u het hele jaar door een herhalend patroon van bestellingen krijgt. We helpen je om je merk op de juiste manier naar buiten te brengen!

Productiepartner

Moet u een op maat gemaakte oplossing aanpassen, produceren of vervaardigen? Bel ons gerust (!). Met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van 3D-printen, 3D-ontwerpen, gieten en produceren, zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen bij het hele proces van het transformeren van een idee in een goed vervaardigd en verpakt retailproduct.