Veelgestelde vragen

Noxxes Tech. is een op zichzelf staand bedrijf met dezelfde aandeelhouders als Noxxes Europe (Automotive Tier 2). Tegenwoordig wordt de merknaam Noxxes gebruikt voor producten en diensten van beide bedrijven.

Hoewel het de afgelopen 8 jaar niet onze focus is geweest, kunnen we in deze periode met trots zeggen dat we ook verschillende grote retailpartners hebben in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Griekenland..

Ja, als het product een (gepatenteerde) innovatie is voor dagelijks gebruik voor bouw- en/of installatiepersoneel/personeel, moeten er een of meerdere retailpartners in ons portfolio zijn die interesse hebben in uw product. We zullen altijd ons best doen om de beste winkelketenpartner te vinden die past bij uw doelgroep (klantenbestand).

Wat zijn de voorwaarden van Noxxes Tech als ze onze producten (her)vermarkten? Wat gebeurt er als Noxxes Tech niet succesvol is?
We vragen altijd om een ​​verkoopexclusiviteitsperiode voor de regio waarin u ons vraagt ​​om uw product te (her)vermarkten. Dit zal bestaan ​​uit 6 maanden verkoopexclusiviteit voor elk verkoopkanaal in die specifieke regio. Als we uw eerste bestelling van minimaal 1 winkelpartner hebben ontvangen, zullen we deze bestelling bij u indienen. Deze orderwaarde is meestal gelijk aan een jaarvoorraad. Om onze samenwerking en overeenkomst te behouden zullen we *minimaal* dezelfde bestelwaarde bij u bestellen om onze verkoopexclusiviteit met nog eens 12 maanden te behouden (deze verlenging kan slechts eenmaal per jaar worden gedaan). In het geval dat we niet succesvol zijn in de vermelde marketingperiode van 6 maanden, wordt onze verkoopexclusiviteit opgeheven en bent u ons geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd.